logo

SEU ELECTRÒNICA D'ALCOI

La Seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcoi és l'adreça electrònica disponible pels ciutadans(es), a través de xarxes de telecomunicacions, mitjançant la qual l'Ajuntament d'Alcoi difon informació i presta serveis.

Mostra tots els serveis de la seu electrònica mitjançant tres blocs de menús ("Sobre la seu", "Serveis Personals" i "Serveis Generals") i serveis electrònics destacats per tipus de servei.

En la secció AJUDA DE LA SEU trobareu un "Manual per a la tramitació de sol·licituds electròniques", així com informació sobre l'estructura de la seu i requisits tècnics de configuració.

En l'OFICINA MUNICIPAL DE INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR (OMIC) d'Alcoi es poden realitzar els seguents tràmits, presencialment (amb cita prèvia) i online (en seu electrònica):

  1. FER UNA CONSULTA EN L'OMIC
  2. PRESENTAR UNA RECLAMACIÓ DE CONSUM EN L'OMIC
  3. SOL·LICITAR UNA AUTORITZACIÓ DE VENDA NO SEDENTÀRIA PER A ALGUN DELS MERCATS AMBULANTS ANUALS QUE GESTIONA L'OMIC (festes de Sant Jordi, Setmana Santa, 9 d'octubre, Tots els Sants)

L'últim tràmit, atés que va lligat a esdeveniments festius o tradicionals de la localitat, es publica en la seu electrònica de l'ajuntament amb una duració determinada (la duració del termini de sol·licitud).

Accés directe a la seu: https://sedeelectronica.alcoi.org/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_HOME&lang=CA

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías