logo

Actualidad Noticias

La OMIC recupera finalmente 14.534 euros de Venta a Domicilio

L'OMIC recupera finalment 14.534 euros de Venda a Domicili

Recordem que el passat dilluns vam informar que l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, l'OMIC ,ha tramitat un total de 8 expedients, en venda a domicili, dels quals 4 són denúncies i 4 reclamacions. Els motius de les denúncies són per frau en la contractació i els de les reclamacions per publicitat enganyosa. En aquell moment, havien resolt ja 6 expedients amb resultat favorable al consumidor, recuperant 7.092 euros. Ara han resolt els dos que quedaven aconseguint finalment un total de 14.534 euros recuperats.

Recordem que les empreses que han rebut les reclamacions o denuncies han estat una editorial de Pozuelo de Alarcón i una agencia de publicitat de Múrcia que es dedica també a la comercialització de diversos productes, com filtres d'aigua, entre d'altres. Les dues empreses han mostrat voluntat per col·laborar des d'un principi en la resolució de les reclamacions o denuncies, ja que les tècniques utilitzades pels seus comercials no van ser correctes, i en molts casos van incomplir les seues obligacions: no van lliurar els contractes en paper, omissió del dret de desistiment en 14 dies, etc.

Des de l'OMIC insisteixen la importància de no signar res si no s'està segur, i en cas de fer-ho, exigir sempre una còpia. També indiquen que mai cal donar les dades bancàries.

L'edil de Consum, Maria Baca, ha mostrat la seua satisfacció, ja que «l'OMIC ha pogut recuperar tots els diners dels consumidors, volem que la gent conega els seus drets, des de l'OMIC es treballa per la prevenció i protecció dels consumidors, insistim en què és molt important que la gent actue immediatament, quan pense que ha patit un possible frau».

Secciones destacadas

Información de interés

Calendario comercial

Actualidad Noticias

© 2019 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías